Boseso Kft.
Fűoldal Akciůk HŪrek HŪrlevťl VŠsŠrlŠsi tŠjťkoztatů Adatvťdelmi nyilatkozat ReferenciŠk Kapcsolat Cťginfo
English
 
 
 
Hullad√©kgy√Ľjt√©s
T√°rol√°s
Konyhai termékek
Takarit√°s
Babafelszerelés
Biztons√°gi t√°bl√°k
Bark√°cs
Egyéb termékek
Minden termťk
 
Curver katalůgus
Rubbermaid katalůgus
Liebherr katalůgus
Vileda takarŪtŠs katalůgus
Vileda hulladťkgyŻjtűk
Curver
letŲlthetű Šrlista (.xls)
Rubbermaid
letŲlthetű Šrlista (.xls)
Vileda
letŲlthetű Šrlista (.xls)
Liebherr
letŲlthetű Šrlista (.xls)
 
 
 
KosŠr tartalma
Rendelťs feladŠsa
 
 
 
 
 
 
VŠsŠrlŠsi tŠjťkoztatů
 

A Szabályzat célja:

A jelen Szab√°lyzat c√©lja, hogy r√∂gz√≠tse a Boseso-web√°ruh√°z,  Boseso Kft. (”T√°rsas√°g”) √°ltal alkalmazott adatv√©delmi √©s -kezel√©si elveket √©s politik√°j√°t, amelyet a T√°rsas√°g mag√°ra n√©zve k√∂telez√Ķnek tart.

Jelen szab√°lyok kialak√≠t√°sakor a T√°rsas√°g k√ľl√∂n√∂s tekintettel vette figyelembe a 2011. √©vi CXII. t√∂rv√©ny az inform√°ci√≥s √∂nrendelkez√©si jogr√≥l √©s az inform√°ci√≥szabads√°gr√≥l („Infotv.”), az 1995. √©vi CXIX. t√∂rv√©ny a kutat√°s √©s k√∂zvetlen √ľzletszerz√©s c√©lj√°t szolg√°l√≥ n√©v- √©s lakc√≠madatok kezel√©s√©r√Ķl, az 1998. √©vi VI. t√∂rv√©ny az egy√©nek v√©delm√©r√Ķl a szem√©lyes adatok g√©pi feldolgoz√°sa sor√°n, Strasbourgban, 1981. janu√°r 28. napj√°n kelt Egyezm√©ny kihirdet√©s√©r√Ķl, tov√°bb√° a 2008. √©vi XLVIII. t√∂rv√©ny a gazdas√°gi rekl√°mtev√©kenys√©g alapvet√Ķ felt√©teleir√Ķl √©s egyes korl√°tair√≥l sz√≥l√≥ rendelkez√©seit.

 

Budapest F√Ķv√°ros VIII. Ker√ľlet J√≥zsefv√°rosi √Ėnkorm√°nyzat Polg√°rmesteri  Hivatala, Hat√≥s√°gi √úgyoszt√°ly Igazgat√°si Iroda √°ltal kiadott hat√°rozat szerint √úgyiratsz√°m: 05-1580/2013 alatt, a jogszab√°lyok szerint csomagk√ľld√Ķ tev√©kenys√©get folytathat.

A jelen Szab√°lyzat c√©lja, hogy a T√°rsas√°g √°ltal ny√ļjtott szolg√°ltat√°sok minden ter√ľlet√©n, minden egy√©n sz√°m√°ra, tekintet n√©lk√ľl nemzetis√©g√©re vagy lak√≥hely√©re, biztos√≠tva legyen, hogy jogait √©s alapvet√Ķ szabads√°gjogait, k√ľl√∂n√∂sen a mag√°n√©lethez val√≥ jog√°t tiszteletben tarts√°k a szem√©lyes adatainak g√©pi feldolgoz√°sa sor√°n (adatv√©delem).

A  Boseso Kft. adatv√©delmi nyilv√°ntart√°si azonos√≠t√≥ja: NAIH-65536/2013

 

Fogalom meghat√°roz√°sok:

Szem√©lyes adat: a meghat√°rozott term√©szetes szem√©llyel (a tov√°bbiakban: √©rintett) kapcsolatba hozhat√≥ adat, k√ľl√∂n√∂sen az √©rintett neve, azonos√≠t√≥ jele, valamint egy vagy t√∂bb fizikai, fiziol√≥giai, ment√°lis, gazdas√°gi, kultur√°lis vagy szoci√°lis azonoss√°g√°ra jellemz√Ķ ismeret az adatb√≥l levonhat√≥, az √©rintettre vonatkoz√≥ k√∂vetkeztet√©s. A szem√©lyes adat az adatkezel√©s sor√°n mindaddig meg√Ķrzi e min√Ķs√©g√©t, am√≠g kapcsolata az √©rintettel helyre√°ll√≠that√≥;

Adatállomány: az egy nyilvántartásban kezelt adatok összessége;

Adatkezel√©s: az alkalmazott elj√°r√°st√≥l f√ľggetlen√ľl az adatokon v√©gzett b√°rmely m√Ľvelet vagy a m√Ľveletek √∂sszess√©ge, √≠gy k√ľl√∂n√∂sen a szem√©lyes adatok gy√Ľjt√©se, felv√©tele, r√∂gz√≠t√©se, rendszerez√©se, t√°rol√°sa, megv√°ltoztat√°sa, felhaszn√°l√°sa, lek√©rdez√©se, tov√°bb√≠t√°sa, nyilv√°noss√°gra hozatala, √∂sszehangol√°sa vagy √∂sszekapcsol√°sa, z√°rol√°sa, t√∂rl√©se √©s megsemmis√≠t√©se, valamint az adatok tov√°bbi felhaszn√°l√°s√°nak megakad√°lyoz√°sa;

Adatkezel√Ķ:

Boseso Kft.. (székhelye: 1081 Budapest, Köztársaság tér 15.II.LH. 5/45.);

                    Rakt√°runk: 1081 Budapest, Kiss J√≥zsef utca 16..)

Adatfeldolgoz√°s: az adatkezel√©si m√Ľveletekhez kapcsol√≥d√≥ munkafeladatok elv√©gz√©se, f√ľggetlen√ľl a m√Ľveletek v√©grehajt√°s√°hoz alkalmazott m√≥dszert√Ķl √©s eszk√∂zt√Ķl, valamint az alkalmaz√°s hely√©t√Ķl,  felt√©ve, hogyha  a technikai feladatot az adatokon elv√©gzik;

Adatmegsemmisítés: az adatokat tartalmazó adathordozó teljes fizikai megsemmisítése;

Adattov√°bb√≠t√°s: a Szem√©lyes adatot meghat√°rozott harmadik szem√©ly sz√°m√°ra hozz√°f√©rhet√Ķv√© t√©tele;

Nyilv√°noss√°gra hozatal: a Szem√©lyes adat b√°rki sz√°m√°ra t√∂rt√©n√Ķ hozz√°f√©rhet√Ķv√© t√©tele;

Adatfeldolgoz√≥: az a term√©szetes vagy jogi szem√©ly, illetve jogi szem√©lyis√©ggel nem rendelkez√Ķ szervezet, aki vagy amely az adatkezel√Ķ megb√≠z√°s√°b√≥l szem√©lyes adatok feldolgoz√°s√°t v√©gzi;

Adattörlés: az adatok felismerhetetlenné tétele oly módon, hogy a helyreállításuk nem lehetséges;

Automatiz√°lt adat√°llom√°ny: automatikus feldolgoz√°sra ker√ľl√Ķ adatok sora;

G√©pi feldolgoz√°s: a k√∂vetkez√Ķ m√Ľveleteket tartalmazza, ha azokat r√©szben vagy eg√©szben automatiz√°lt eszk√∂z√∂kkel hajtj√°k v√©gre: az adatok t√°rol√°sa, az adatokkal v√©gzett logikai vagy aritmetikai m√Ľveletek, az adatok megv√°ltoztat√°sa, t√∂rl√©se, visszakeres√©se √©s terjeszt√©se;

Felhaszn√°l√≥: az a term√©szetes szem√©ly, aki a T√°rsas√°g honlapj√°n (www.boseso.hu) regisztr√°l, vagy m√°s √©rt√©kes√≠t√©si csatorn√°n  kifejezetten hozz√°j√°rul

A kezelt Személyes adatok köre

A Felhaszn√°l√≥ d√∂nt√©se alapj√°n megadhat√≥ adat: e-mail c√≠m, telefonsz√°m, n√©v, lak√≥hely/tart√≥zkod√°si hely, sz√ľlet√©si hely √©s id√Ķ, a Felhaszn√°l√≥ √°ltal megrendel√©seikor v√°s√°rolt term√©kkateg√≥ria, a Felhaszn√°l√≥ √°ltal alkalmazott fizet√©si m√≥d, a Felhaszn√°l√≥ v√°s√°rl√°sainak t√©tel√∂sszege, a Felhaszn√°l√≥nak a t√∂rzsv√°s√°rl√≥i program keret√©ben l√©trehozott t√∂rzsv√°s√°rl√≥i azonos√≠t√≥ja.

A rendszer m√Ľk√∂dtet√©se sor√°n technikailag r√∂gz√≠t√©sre ker√ľl√Ķ adatok: a Felhaszn√°l√≥ bejelentkez√Ķ sz√°m√≠t√≥g√©p√©nek azon adatai, melyek a szolg√°ltat√°s ig√©nybe v√©tele sor√°n gener√°l√≥dnak, √©s melyeket az Adatkezel√Ķ rendszere a technikai folyamatok automatikus eredm√©nyek√©nt r√∂gz√≠t. Az automatikusan r√∂gz√≠t√©sre ker√ľl√Ķ adatokat a rendszer a Felhaszn√°l√≥ k√ľl√∂n nyilatkozata vagy cselekm√©nye n√©lk√ľl a bel√©p√©skor, illetve kil√©p√©skor automatikusan napl√≥zza. Ezen adatok egy√©b felhaszn√°l√≥i Szem√©lyes adatokkal - t√∂rv√©ny √°ltal k√∂telez√Ķv√© tett esetek kiv√©tel√©vel - √∂ssze nem kapcsolhat√≥k. Az adatokhoz kiz√°r√≥lag az Adatkezel√Ķ f√©r hozz√°.


Az Adatkezelés jogalapja, célja és módja

Az Adatkezel√©sre a boseso.hu, rubbermaid.hu, bosesokft.hu internetes oldalon tal√°lhat√≥ internetes tartalmak Felhaszn√°l√≥inak √∂nk√©ntes, megfelel√Ķ t√°j√©koztat√°son alapul√≥ nyilatkozata alapj√°n ker√ľl sor, amely nyilatkozat tartalmazza a Felhaszn√°l√≥k kifejezett hozz√°j√°rul√°s√°t ahhoz, hogy az oldal haszn√°lata sor√°n k√∂z√∂lt Szem√©lyes adataik felhaszn√°l√°sra ker√ľljenek. Az Adatkezel√©s jogalapja az inform√°ci√≥s √∂nrendelkez√©si jogr√≥l √©s az inform√°ci√≥szabads√°gr√≥l sz√≥l√≥ 2011. √©vi CXII. t√∂rv√©ny 5.¬ß (1) bek. a) pontja szerint az √©rintett √∂nk√©ntes hozz√°j√°rul√°sa.

Az Adatkezel√©s c√©lja a a boseso.hu, rubbermaid.hu, bosesokft.hu internetes oldalon tal√°lhat√≥ alatt el√©rhet√Ķ szolg√°ltat√°sok ny√ļjt√°s√°nak biztos√≠t√°sa. Az ezen szolg√°ltat√°sok ig√©nybev√©tel√©hez sz√ľks√©ges megadand√≥ Szem√©lyes adatok k√∂re a vonatkoz√≥ szolg√°ltat√°sok le√≠r√°s√°n√°l tal√°lhat√≥.

Az automatikusan r√∂gz√≠t√©sre ker√ľl√Ķ adatok (l√°sd. III.2. pont) c√©lja a T√°rsas√°g internetes oldalain kereszt√ľl el√©rhet√Ķ szolg√°ltat√°sok ny√ļjt√°s√°nak biztos√≠t√°sa, a szem√©lyre szabott tartalmak √©s hirdet√©sek megjelen√≠t√©se, statisztikak√©sz√≠t√©s, az informatikai rendszer technikai fejleszt√©se, a felhaszn√°l√≥k jogainak v√©delme. A Felhaszn√°l√≥k √°ltal a szolg√°ltat√°s ig√©nybev√©tele sor√°n hozz√°f√©rhet√Ķv√© tett adatokat az Adatkezel√Ķ felhaszn√°lhatja arra, hogy felhaszn√°l√≥i csoportokat k√©pezzen, √©s a felhaszn√°l√≥i csoportok r√©sz√©re a T√°rsas√°g weboldalain c√©lzott tartalmat, √©s/vagy hirdet√©st jelen√≠tsen meg.

Az Adatkezel√Ķ a megadott Szem√©lyes adatokat az e pontokban √≠rt c√©lokt√≥l m√°s, ett√Ķl elt√©r√Ķ c√©lokra nem haszn√°lhatja fel. Szem√©lyes adatok harmadik szem√©lynek vagy hat√≥s√°gok sz√°m√°ra t√∂rt√©n√Ķ kiad√°sa - hacsak t√∂rv√©ny ett√Ķl elt√©r√Ķen nem rendelkezik k√∂telez√Ķ er√Ķvel - a Felhaszn√°l√≥ el√Ķzetes, kifejezett hozz√°j√°rul√°sa eset√©n lehets√©ges kiz√°r√≥lag.

Adatkezel√Ķ a neki megadott Szem√©lyes adatokat nem ellen√Ķrzi. A megadott adatok megfelel√Ķs√©g√©√©rt kiz√°r√≥lag az azt megad√≥ szem√©ly felel. B√°rmely Felhaszn√°l√≥ e-mail c√≠m√©nek megad√°sakor egyben felel√Ķss√©get v√°llal az√©rt, hogy a megadott e-mail c√≠mr√Ķl kiz√°r√≥lag √Ķ vesz ig√©nybe szolg√°ltat√°st. E felel√Ķss√©gv√°llal√°sra tekintettel egy megadott e-mail c√≠men t√∂rt√©nt bel√©p√©sekkel √∂sszef√ľgg√Ķ mindennem√Ľ felel√Ķss√©g kiz√°r√≥lag azt a felhaszn√°l√≥t terheli, aki az e-mail c√≠met regisztr√°lta.

Az adatkezelés elvei

A Személyes adatokat csak tisztességesen és törvényesen szabad megszerezni és feldolgozni.

A Szem√©lyes adatokat csak meghat√°rozott √©s t√∂rv√©nyes c√©lra szabad t√°rolni, √©s att√≥l elt√©r√Ķ m√≥don nem szabad felhaszn√°lni.

A Szem√©lyes adatoknak t√°rol√°suk c√©lj√°val ar√°nyban kell √°llniuk, √©s meg kell felelni√ľk e c√©lnak, azon nem terjedhetnek t√ļl.

A Szem√©lyes adatok t√°rol√°si m√≥dj√°nak olyannak kell lennie, amely az √©rintett Felhaszn√°l√≥ azonos√≠t√°s√°t csak a t√°rol√°s c√©lj√°hoz sz√ľks√©ges ideig teszi lehet√Ķv√©.

Meg kell tenni a megfelel√Ķ biztons√°gi int√©zked√©seket az automatiz√°lt adat√°llom√°nyokban t√°rolt Szem√©lyes adatok v√©delme √©rdek√©ben a v√©letlen vagy jogtalan megsemmis√≠t√©s, vagy v√©letlen elveszt√©s, valamint a jogtalan hozz√°f√©r√©s, megv√°ltoztat√°s vagy terjeszt√©s megakad√°lyoz√°s√°ra.

A Társaság által alkalmazott adatvédelmi irányelvek

A Boseso-web√°ruh√°z,  Boseso Kft. szolg√°ltat√°sainak ig√©nybev√©tel√©hez elengedhetetlen√ľl sz√ľks√©ges Szem√©lyes adatokat a T√°rsas√°g az √©rintettek hozz√°j√°rul√°sa alapj√°n, √©s kiz√°r√≥lag c√©lhoz k√∂t√∂tten haszn√°lja fel.

A T√°rsas√°g, mint Adatkezel√Ķ v√°llalja, hogy a birtok√°ba jutott Szem√©lyes adatokat az Infotv. rendelkez√©seinek √©s jelen Szab√°lyzatban r√∂gz√≠tett adatv√©delmi elveknek megfelel√Ķen kezeli, √©s azokat harmadik f√©lnek √°t nem adja.


A T√°rsas√°g bizonyos esetekben – hivatalos b√≠r√≥s√°gi, rend√Ķrs√©gi megkeres√©s, jogi elj√°r√°s szerz√Ķi-, vagyoni- illetve egy√©b jogs√©rt√©s vagy ezek alapos gyan√ļja miatt a T√°rsas√°g √©rdekeinek s√©relme, szolg√°ltat√°sai ny√ļjt√°s√°nak vesz√©lyeztet√©se, stb. – harmadik szem√©lyek sz√°m√°ra hozz√°f√©rhet√Ķv√© teszi az √©rintett Felhaszn√°l√≥ el√©rhet√Ķ adatait.

A Boseso-web√°ruh√°z,  Boseso Kft. rendszere a Felhaszn√°l√≥k aktivit√°s√°r√≥l adatokat gy√Ľjthet, melyek nem kapcsolhat√≥ak √∂ssze a Felhaszn√°l√≥k √°ltal a regisztr√°ci√≥kor megadott Szem√©lyes adatokkal, sem m√°s honlapok vagy szolg√°ltat√°sok ig√©nybev√©telekor keletkez√Ķ adatokkal.

A T√°rsas√°g k√∂telezetts√©get v√°llal arra, hogy Felhaszn√°l√≥i b√°rmely Szem√©lyes adat√°nak felv√©tele, r√∂gz√≠t√©se, kezel√©se el√Ķtt vil√°gos, figyelemfelkelt√Ķ √©s egy√©rtelm√Ľ k√∂zl√©st tesz k√∂zz√©, amelyben t√°j√©koztatja √Ķket az adatfelv√©tel m√≥dj√°r√≥l, c√©lj√°r√≥l √©s elveir√Ķl. Mindezeken t√ļlmen√Ķen, minden olyan esetben, amikor az adatfelv√©telt, kezel√©st, r√∂gz√≠t√©st nem jogszab√°ly teszi k√∂telez√Ķv√©, a T√°rsas√°g felh√≠vja a felhaszn√°l√≥ figyelm√©t az adatszolg√°ltat√°s √∂nk√©ntess√©g√©re. K√∂telez√Ķ adatszolg√°ltat√°s eset√©n meg kell jel√∂lni az Adatkezel√©st elrendel√Ķ jogszab√°lyt is. Az √©rintettet t√°j√©koztatni kell az Adatkezel√©s c√©lj√°r√≥l √©s arr√≥l, hogy a Szem√©lyes adatokat kik fogj√°k kezelni, illetve feldolgozni. Az Adatkezel√©sr√Ķl val√≥ t√°j√©koztat√°s megt√∂rt√©nik azzal is, hogy jogszab√°ly rendelkezik a m√°r l√©tez√Ķ Adatkezel√©sb√Ķl tov√°bb√≠t√°ssal vagy √∂sszekapcsol√°ssal az adat felv√©tel√©r√Ķl.

Minden olyan esetben, ha a szolg√°ltatott Szem√©lyes adatokat a T√°rsas√°g az eredeti adatfelv√©tel c√©lj√°t√≥l elt√©r√Ķ c√©lra k√≠v√°nja felhaszn√°lni, err√Ķl a Felhaszn√°l√≥t t√°j√©koztatja, √©s ehhez el√Ķzetes, kifejezett hozz√°j√°rul√°s√°t megszerezi, illet√Ķleg lehet√Ķs√©get biztos√≠t sz√°m√°ra, hogy a felhaszn√°l√°st megtiltsa.

A Boseso-web√°ruh√°z,  Boseso Kft.. mint Adatkezel√Ķ az adatok felv√©tele, r√∂gz√≠t√©se √©s kezel√©se sor√°n a jogszab√°lyok √°ltal r√∂gz√≠tett korl√°toz√°sokat minden esetben betartja, tev√©kenys√©g√©r√Ķl az √©rintettet annak ig√©nye szerint, elektronikus levelez√©s √ļtj√°n t√°j√©koztatja. A T√°rsas√°g k√∂telezi mag√°t, hogy semmilyen szankci√≥t nem √©rv√©nyes√≠t az olyan Felhaszn√°l√≥val szemben, aki a nem k√∂telez√Ķ adatszolg√°ltat√°st megtagadja.

A Boseso-web√°ruh√°z,  Boseso Kft. k√∂telezi mag√°t, hogy gondoskodik a Szem√©lyes adatok biztons√°g√°r√≥l, megteszi tov√°bb√° azokat a technikai √©s szervez√©si int√©zked√©seket √©s kialak√≠tja azokat az elj√°r√°si szab√°lyokat, amelyek biztos√≠tj√°k, hogy a felvett, t√°rolt, illetve kezelt Szem√©lyes adatok v√©dettek legyenek, illet√Ķleg megakad√°lyozza azok megsemmis√ľl√©s√©t, jogosulatlan felhaszn√°l√°s√°t √©s jogosulatlan megv√°ltoztat√°s√°t. K√∂telezi mag√°t arra is, hogy minden olyan harmadik felet, akiknek a Szem√©lyes adatokat esetlegesen tov√°bb√≠tja vagy √°tadja, ugyancsak felh√≠vja ez ir√°ny√ļ k√∂telezetts√©geinek teljes√≠t√©s√©re.

Ha a Szem√©lyes adat a val√≥s√°gnak nem felel meg, √©s a val√≥s√°gnak megfelel√Ķ Szem√©lyes adat az Adatkezel√Ķ rendelkez√©s√©re √°ll, a szem√©lyes adatot az adatkezel√Ķ helyesb√≠ti.

Az adatkezel√©s id√Ķtartama

A Felhaszn√°l√≥ √°ltal megadott Szem√©lyes adatok kezel√©se mindaddig fennmarad, am√≠g a Felhaszn√°l√≥ a szolg√°ltat√°sr√≥l - az adott felhaszn√°l√≥i n√©vvel - ki nem iratkozik. A t√∂rl√©s id√Ķpontja a Felhaszn√°l√≥ kiiratkoz√°s√°nak (t√∂rl√©si ig√©ny√©nek) be√©rkez√©s√©t√Ķl sz√°m√≠tott 10 munkanap. Jogellenes, megt√©veszt√Ķ Szem√©lyes adat haszn√°lata eset√©n vagy a Felhaszn√°l√≥ √°ltal elk√∂vetett b√Ľncselekm√©ny, illetve rendszer elleni t√°mad√°s eset√©n az Adatkezel√Ķ jogosult a Felhaszn√°l√≥ regisztr√°ci√≥j√°nak megsz√Ľn√©s√©vel egyidej√Ľleg adatait halad√©ktalanul t√∂r√∂lni, ugyanakkor b√Ľncselekm√©ny gyan√ļja vagy polg√°ri jogi felel√Ķss√©g gyan√ļja eset√©n jogosult a Szem√©lyes adatokat a lefolytatand√≥ elj√°r√°s id√Ķtartam√°ra √Ķrizni is.

A Felhaszn√°l√≥ √°ltal megadott Szem√©lyes adatok - abban az esetben is, ha a Felhaszn√°l√≥ a szolg√°ltat√°sr√≥l nem iratkozik le - addig kezelhet√Ķek a T√°rsas√°g, mint Adatkezel√Ķ r√©sz√©r√Ķl, am√≠g a Felhaszn√°l√≥ kifejezetten √≠r√°sban nem k√©ri azok kezel√©s√©nek megsz√ľntet√©s√©t. A Felhaszn√°l√≥ Adatkezel√©s megsz√ľntet√©s√©re ir√°nyul√≥, a szolg√°ltat√°sr√≥l val√≥ leiratkoz√°s n√©lk√ľli k√©r√©se a szolg√°ltat√°sig√©nybe v√©tel√©hez f√Ľz√Ķd√Ķ jog√°t nem √©rinti.

A rendszer m√Ľk√∂d√©se sor√°n automatikusan, technikailag r√∂gz√≠t√©sre ker√ľl√Ķ adatok a gener√°l√≥d√°sukt√≥l sz√°m√≠tva a rendszer m√Ľk√∂d√©s√©nek biztos√≠t√°sa szempontj√°b√≥l indokolt id√Ķtartamig ker√ľlnek t√°rol√°sra a rendszerben. A T√°rsas√°g biztos√≠tja, hogy ezen, automatikusan r√∂gz√≠tett adatok egy√©b felhaszn√°l√≥i Szem√©lyes adatokkal – a t√∂rv√©ny √°ltal k√∂telez√Ķv√© tett esetek kiv√©tel√©vel – √∂ssze nem kapcsolhat√≥k. Ha a Felhaszn√°l√≥ Szem√©lyes adatainak kezel√©s√©hez adott hozz√°j√°rul√°s√°t megsz√ľntette, vagy a szolg√°ltat√°sr√≥l leiratkozott, √ļgy ezt k√∂vet√Ķen a technikai adatokr√≥l az √Ķ szem√©lye nem lesz beazonos√≠that√≥.

Rendelkezés személyes adatokkal

Szem√©lyes adatokban bek√∂vetkezett v√°ltoz√°s, illetve a Szem√©lyes adatok t√∂rl√©se ir√°nti ig√©ny a szolg√°ltat√°s bels√Ķ levelez√Ķrendszer√©n k√ľld√∂tt lev√©lben kifejezett, √≠r√°sos nyilatkozattal k√∂z√∂lhet√Ķ. A h√≠rlevelek k√ľld√©se az oldalon tal√°lhat√≥ felhaszn√°l√≥i fel√ľlet be√°ll√≠t√°sainak m√≥dos√≠t√°s√°val mondhat√≥ le.

Egyes Szem√©lyes adatok m√≥dos√≠t√°sa emellett t√∂rt√©nhet a szem√©lyes profilt tartalmaz√≥ oldalon t√∂rt√©n√Ķ m√≥dos√≠t√°ssal is.

Szem√©lyes adat t√∂rl√©s√©re vagy m√≥dos√≠t√°s√°ra ir√°nyul√≥ ig√©ny teljes√≠t√©s√©t k√∂vet√Ķen a kor√°bbi (t√∂r√∂lt) adatok m√°r nem √°ll√≠that√≥k helyre.

Adatfeldolgoz√°s

Boseso-web√°ruh√°z,  Boseso Kft. k√ľl√∂n k√ľls√Ķ adatfeldolgoz√≥t nem vesz ig√©nybe. Az √°ltala kezelt szem√©lyes adatokat maga dolgozza fel.

Adattov√°bb√≠t√°s lehet√Ķs√©ge

A T√°rsas√°g, mint Adatkezel√Ķ jogosult √©s k√∂teles minden olyan rendelkez√©s√©re √°ll√≥ √©s √°ltala szab√°lyszer√Ľen t√°rolt Szem√©lyes adatot az illet√©kes hat√≥s√°goknak tov√°bb√≠tani, amely Adattov√°bb√≠t√°sra √Ķt jogszab√°ly vagy joger√Ķs hat√≥s√°gi k√∂telez√©s k√∂telezi. Ilyen adattov√°bb√≠t√°sa, valamint az ebb√Ķl sz√°rmaz√≥ k√∂vetkezm√©nyek miatt adatkezel√Ķ nem tehet√Ķ felel√Ķss√©.

Amennyiben a T√°rsas√°g a shopline.hu oldalon tal√°lhat√≥ tartalomszolg√°ltat√°s √ľzemeltet√©s√©t vagy hasznos√≠t√°s√°t r√©szben vagy eg√©szben harmadik szem√©ly sz√°m√°ra √°tadja, √ļgy az √°ltala kezelt Szem√©lyes adatokat, ezen harmadik szem√©ly sz√°m√°ra k√ľl√∂n hozz√°j√°rul√°s k√©r√©se n√©lk√ľl hi√°nytalanul √°tadhatja tov√°bbi kezel√©sre. Ezen Adattov√°bb√≠t√°s kiz√°r√≥lag a m√°r regisztr√°lt Felhaszn√°l√≥k regisztr√°ci√≥j√°nak folyamatos volt√°t szolg√°lhatja, azonban a jelen Adatkezel√©si Szab√°lyzat mindenkor hat√°lyos sz√∂veg√©ben megjel√∂lt adatkezel√©si √©s adatbiztons√°gi szab√°lyokn√°l h√°tr√°nyosabb helyzetbe a Felhaszn√°l√≥t nem hozhatja.

A T√°rsas√°g az Adattov√°bb√≠t√°s jogszer√Ľs√©g√©nek ellen√Ķrz√©se, valamint az √©rintett t√°j√©koztat√°sa c√©lj√°b√≥l adattov√°bb√≠t√°si nyilv√°ntart√°st vezet, amely tartalmazza az √°ltala kezelt Szem√©lyes adatok tov√°bb√≠t√°s√°nak id√Ķpontj√°t, az Adattov√°bb√≠t√°s jogalapj√°t √©s c√≠mzettj√©t, a tov√°bb√≠tott Szem√©lyes adatok k√∂r√©nek meghat√°roz√°s√°t, valamint az Adatkezel√©st el√Ķ√≠r√≥ jogszab√°lyban meghat√°rozott egy√©b adatokat.

Az adatkezelési szabályzat módosítása

11.1 A Boseso-web√°ruh√°z,  Boseso Kft.. fenntartja mag√°nak a jogot, hogy a jelen Adatkezel√©si Szab√°lyzatot egyoldal√ļ d√∂nt√©s√©vel b√°rmikor m√≥dos√≠tsa. Az Adatkezel√©si Szab√°lyzat m√≥dos√≠t√°s√°t k√∂vet√Ķen valamennyi Felhaszn√°l√≥t megfelel√Ķ m√≥don (h√≠rlev√©lben, bel√©p√©skor felugr√≥ ablakban) t√°j√©koztatni kell. A szolg√°ltat√°s tov√°bbi felhaszn√°l√°s√°val a Felhaszn√°l√≥k a megv√°ltozott adatkezel√©si szab√°lyokat tudom√°sul veszik, ezen t√ļlmen√Ķ beleegyez√©s√ľk kik√©r√©s√©re nincs sz√ľks√©g.

A felhaszn√°l√≥k jogai az adatkezel√Ķ √°ltal kezelt szem√©lyes adataikkal kapcsolatosan

Szem√©lyes adataik kezel√©s√©r√Ķl a Felhaszn√°l√≥k a T√°rsas√°gt√≥l, mint Adatkezel√Ķt√Ķl b√°rmikor √≠r√°sban, az Adatkezel√Ķ c√≠m√©re k√ľld√∂tt aj√°nlott vagy t√©rtivev√©nyes-aj√°nlott lev√©lben, illetve az info@boseso.hu c√≠mre k√ľld√∂tt e-mailben t√°j√©koztat√°st k√©rhetnek. E-mailben k√ľld√∂tt t√°j√©koztat√°sk√©r√©st az Adatkezel√Ķ csak akkor tekint hitelesnek, ha azt a Felhaszn√°l√≥ regisztr√°lt e-mail c√≠m√©r√Ķl k√ľldik. A t√°j√©koztat√°sk√©r√©s kiterjedhet a felhaszn√°l√≥nak az adatkezel√Ķ √°ltal kezelt adataira, azok forr√°s√°ra, az Adatkezel√©s c√©lj√°ra, jogalapj√°ra, id√Ķtartam√°ra, az esetleges adatfeldolgoz√≥k nev√©re √©s c√≠m√©re, az Adatkezel√©ssel √∂sszef√ľgg√Ķ tev√©kenys√©gekre, valamint a Szem√©lyes adatoknak tov√°bb√≠t√°sa eset√©n arra, hogy kik √©s milyen c√©lb√≥l kapt√°k vagy kapj√°k meg Felhaszn√°l√≥ adatait.

Az Adatkezel√©ssel kapcsolatos k√©rd√©sre Adatkezel√Ķ a k√©zhezv√©telt√Ķl sz√°m√≠tott legr√∂videbb id√Ķn, legfeljebb azonban 30 napon bel√ľl √≠r√°sban k√∂teles t√°j√©koztat√°st adni. E-mail eset√©ben a k√©zhezv√©tel id√Ķpontj√°nak az elk√ľld√©st k√∂vet√Ķ els√Ķ munkanapot kell tekinteni.

Jog√©rv√©nyes√≠t√©si lehet√Ķs√©gek

A Felhaszn√°l√≥ jog√©rv√©nyes√≠ti lehet√Ķs√©geit az Infotv., valamint az 1959. √©vi IV. tv. (Ptk.) alapj√°n b√≠r√≥s√°g el√Ķtt gyakorolhatja, tov√°bb√° b√°rmilyen szem√©lyes adattal kapcsolatos k√©rd√©sben k√©rheti a Nemzeti Adatv√©delmi √©s Inform√°ci√≥szabads√°g Hat√≥s√°g seg√≠ts√©g√©t is (1125 Budapest Szil√°gyi Erzs√©bet fasor 22/C; postac√≠m: 1530 Budapest, Pf. 5.). B√°rmilyen Adatkezel√©ssel kapcsolatos k√©rd√©ssel, √©szrev√©tellel ezen t√ļlmen√Ķen kereshet√Ķk az Adatkezel√Ķ munkat√°rsai is az info@shopline.hu e-mail c√≠men.

Budapest, 2013. j√ļnius 04.

 

 
 
Az ÷n e-mail cŪme
Jelszů
÷n nincs bejelentkezve
Kilťpťs
RegisztrŠciů
Elfelejtette jelszavŠt?
A regisztrŠciů rendszeres vŠsŠrlůinknak ajŠnlott, de nem kŲtelezű!
 

A Boseso.hu egy MegbŪzhatů WebŠruhŠz!

TRIO PED√ĀLOS SZEMETES (2 X 17L + 6L)
03942-877-00

met√°l ez√ľst/antracit
478x394x592 mm

TRIO PED√ĀLOS SZEMETES (2 X 17L + 6L) >> a kťp nagyŪtŠsŠhoz kattintson a kťpre!

kťp megtekintťse

 1 db/karton

Eredeti Šr: 18 839 Ft
Akciůs Šr:
18 839 Ft
PapŪrDepo.hu iroda- ťs cťgellŠtŠs
 
 
Rubbermaid
Vileda
Curver
Liebherr
 
  Jogi ťs adatvťdelmi nyilatkozat    Hogyan tudok rendelni?  
 
Boseso Kft. Tel./fax: 06-1-215-16-70 Mobil: 06-30-311-9126
   
webŠruhŠz kťszŪtťs, szoftverfejlesztťs